De muren sauzen in een woning is een populaire en vaak toegepaste manier om het interieur weer nét even een frisse, nieuwe uitstraling te geven. Door de jaren heen wordt de kwaliteit van de afwerking op de wanden minder. Er ontstaan vlekken en wellicht hier en daar wat beschadigingen. In bepaalde gevallen kunnen er verkleuringen ontstaan, bijvoorbeeld wanneer er in de woning gerookt wordt. Het is altijd verstandig om de wanden op periodieke basis even op te frissen en de muren sauzen is dan een mooie optie. Huysman Schilderwerken voert deze klus natuurlijk graag geheel naar wens voor u uit.

Wat zijn de voordelen van muren sauzen?

U kunt de wanden in uw woning natuurlijk op veel verschillende manieren afwerken. Zo kunt u ervoor kiezen om de muren behangen, wat wij overigens ook graag voor u doen. U kunt ook kiezen voor stucwerk of bijvoorbeeld steenstrips. Veel mensen kiezen ervoor om zelf de wanden te sauzen of om deze professioneel te laten schilderen door een ervaren bedrijf. De muren sauzen is heel populair en daar zijn meerdere redenen voor te noemen. Wij geven u graag inzicht in de belangrijkste voordelen van muren sauzen.

1. De muren sauzen is snel en makkelijk

Het sauzen van de wanden in huis is een snelle manier om een ruimte een heel nieuwe, frisse uitstraling te geven. U kunt ervoor kiezen om dezelfde kleur of kleuren toe te passen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om heel andere kleuren op de wanden te laten aanbrengen. Zo kunt u zich laten inspireren door de populaire kleuren van dit moment. Eén van de belangrijkste voordelen van muren sauzen is dat er de hele sfeer in de ruimte kan worden veranderd zonder dat hier heel veel tijd voor nodig is. U hoeft niet lang in de rommel te zitten en kunt snel genieten van de frisse afwerking op de wanden.

2. De muren zien er weer als nieuw uit

Hoe slecht muren in uw woning er ook uit zien, een verfbeurt kan echt wonderen doen. Wanneer wij het binnen schilderwerk voor u verzorgen, dan bent u er zeker van dat de wanden er weer helemaal als nieuw uit zien. Vlekjes en oneffenheden worden gemakkelijk uit het zicht verwijderd en de wanden zien er weer lekker fris uit. We horen vaker dat mensen eerder zelf de muren hebben gesausd en dat hierbij de welbekende banen zijn ontstaan. Uiteraard zorgen wij er graag voor dat deze vaak vervelende banen en stroken verdwijnen. U kunt genieten van een mooi en egaal eindresultaat.

3. Wanden worden beschermd tegen vocht

Verf is niet alleen een materiaal dat een nieuwe look kan bieden aan tal van zaken, waaronder natuurlijk de wanden, maar het is ook een materiaal dat beschermt. Kijken we bijvoorbeeld naar buitenwerk, dan zien we dat verf wordt toegepast op houten kozijnen om het houtwerk te beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden. Binnen is dit eigenlijk niet anders. U kunt de muren sauzen en op die manier als het ware een beschermlaagje over de wanden leggen.

4. Het verhoogt de waarde van uw woning

We weten natuurlijk allemaal dat woningen die er mooi verzorgd uitzien sneller en tegen een betere prijs worden verkocht dan woningen die een ‘uitgeleefde’ uitstraling hebben. Wilt u uw woning verkopen en zijn de wanden niet meer heel mooi om te zien? Dan is het een goed idee om de muren te sauzen en de hele woning op die manier een oppepper te geven. Dit merkt u zeker aan de verkoopprijs van de woning. U kunt dus de waarde van uw woning verhogen voor de verkoop door ervoor te zorgen dat het schilderwerk lekker fris is.

5. De muren sauzen is heel betaalbaar

We noemden net al even dat er tal van afwerkingen beschikbaar zijn voor wanden in woningen. Uiteraard hangt er aan iedere specifieke afwerking een eigen prijskaartje. De muren sauzen is heel betaalbaar, waardoor het ook financieel gezien een fijne optie is wanneer u de wanden weer een frisse uitstraling wilt geven. U kunt bij ons natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor het binnen schilderwerk. Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, ook het buitenschilderwerk voor u verzorgen.

Wij komen graag uw muren sauzen

De muren sauzen is mooi, effectief en voordelig. Wij hebben een jarenlange ervaring in het sauzen van wanden en komen ook graag bij u het binnen schilderwerk professioneel verzorgen. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of over de veelzijdige voordelen van muren sauzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.