Onderhoud

Onderhoud is zeer belangrijk en heeft als doel om de economische levensduur van een pand te verlengen, zowel op bouwkundig als op esthetisch gebied. Huysman Schilderwerken biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van een meerjaren onderhoudsplan.

Onze Garantie

Onderhoudsplan
Wij hebben een onderhoudsplan opgesteld, voor meerdere jaren dat onze klanten veel voordelen biedt. Dit onderhoudsplan bestaat uit een planmatig systeem, waarbij het schilderwerk van uw woning gedurende een periode van tien jaar op niveau wordt gehouden middels goed onderhoud.
Levensduur
Uiteraard zorgt goed onderhoud niet alleen voor een langere levensduur van uw woning. Ook de uitstraling is aanzienlijk beter en dit heeft directe invloed op de waarde van het pand. Professioneel onderhoud, op jaarlijkse basis, zorgt voor een continu hoogwaardig aanzien.
Volledige controle
Het onderhoudsplan bestaat in de regel uit een vooraf opgesteld plan waarin wordt afgesproken welke handelingen tot uitvoering zullen worden gebracht. Deze werkzaamheden vindt u per jaar terug in het overzicht, inclusief de kosten voor deze werkzaamheden.

Voorbeeld Onderhoudsplan

Jaar 1
Compleet schilderwerk
€3500,-
Jaar 2
Controle
€75,-
Jaar 3
Controle
€77,-
Jaar 4
Onderhoud
€875,-
Jaar 5
Controle
€80,-
Jaar 6
Herschilderen
€3500,-
Jaar 7
Controle
€82,-
Jaar 8
Controle
€84,-
Jaar 9
Onderhoud
€925,-
Jaar 10
Controle
€88,-