Heeft u een binnenwerkproject waar we u mee kunnen helpen?

Oude of nieuwe technieken, wij hebben de juiste kennis in huis om van uw visie realiteit te maken. Wanden, plafonds en houtwerk, maar ook uw authentieke plafonds restaureren wij en natuurlijk met onze Huysman Garantie.

Binnenwerk - Interieur

Onze werkzaamheden binnen

Wanden schilderen is een taak die eens in de zoveel tijd dient te gebeuren. De kleuren zijn niet meer zo fel of sfeervol als voorheen, er is rookaanslag op de muren ontstaan of u wilt gewoon eens een andere kleur op de wanden. De meeste particulieren voorzien de wanden minimaal eens per vijf jaar van een andere kleur. Een deel van hen gaat de wanden zelf schilderen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van een kwast en een roller. Dit zorgt voor een tijdrovende klus waarbij het risico bestaat dat er altijd banen, stroken of andere oneffenheden zichtbaar blijven. Het deel particulieren dat de wanden laat schilderen door een ervaren schildersbedrijf, heeft hier geen last van.

Binnenschilderwerk

Professioneel binnenschilderwerk levert u meerdere voordelen op. Het belangrijkste voordeel hierbij is natuurlijk wel dat u geen last heeft van oneffenheden waar u zich op den duur aan kunt gaan irriteren. Wij kunnen uw wanden schilderen op een moderne wijze, waarbij er een resultaat wordt gerealiseerd dat volledig egaal is. U kunt de komende jaren gegarandeerd genieten van mooi schilderwerk.

Muren schilderen

Wanneer wij uw muren schilderen, dan gaan wij volledig uit van uw wensen en eisen. In de meeste gevallen heeft u zelf al een idee van het eindresultaat. U heeft al nagedacht over de kleur of de kleurencombinaties die u wilt maken. Wij kunnen de wanden schilderen volgens uw eigen ideeën. Wij bieden een waaier aan kleurmogelijkheden en, indien gewenst, kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de beste combinaties. Het is mogelijk om de hele woning eenzelfde kleur te geven, maar wij kunnen ook diverse wanden schilderen in een andere kleur.

U bent bij ons altijd welkom wanneer u de muren wilt laten schilderen. Wij werken met een team ervaren professionals die met respect omgaan met u, uw eigendommen en ook met elkaar wanneer zij samenwerken. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving en een fijn contact met u. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal tevreden bent over de dienstverlening die wij u aanbieden en hier zetten wij ons voor 100% voor in. Wanneer wij de muren schilderen, dan bent u zeker van een uitstekende service tegen een goede prijs.

Meer dan alleen wanden schilderen

Wij kunnen niet alleen uw wanden schilderen. Veel particulieren willen direct ook de plafonds onder handen laten nemen. Dit is ook logisch, want zo zorgt u ervoor dat de hele ruimte er weer als nieuw uitziet als het gaat om het schilderwerk. Wij kunnen ook uw plafond witten wanneer u dit wenst. Heeft u andere specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld een enkele muur behangen in plaats van schilderen? Ook dit is mogelijk. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor een goede behanger.

Als gespecialiseerd schildersbedrijf maken wij niet alleen gebruik van de meest moderne materialen en technieken. Wij zijn ook ruim bekend met oude technieken, als het schilderen van hout- en marmer imitaties.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het behangen, of wilt u het behangen volledig overlaten aan vakmensen van een ervaren onderneming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behangen op zeer professionele wijze de reguliere behangsoorten, maar ook zeer exclusieve soorten behang.

Wanneer u een kamer of meerdere ruimten wilt laten behangen, dan zijn wij u graag van dienst met een zeer complete service. Alle gewenste ruimten worden voor u behangen op professionele wijze. U bent dan ook verzekerd van een eindresultaat naar wens. Daarbij werken we snel en tegen een aantrekkelijk tarief.

Een plafond witten is een taak waar veel particulieren een hekel aan hebben. Dit is niet heel vreemd. Wanneer u een plafond gaat witten, dan moet u boven het hoofd werken en dit zorgt voor spanningen op uw lichaam die u niet gewend bent. U kunt de grote vlakken met een roller doen, vanaf een trap of met een lange steel, maar in de meeste gevallen zorgt dit voor banen die altijd zichtbaar blijven. De randen moet u met een kwast doen. Dit betekent dat u veel keren de trap moet verplaatsen om een klein stukje te doen. Kortom, een plafond witten is een tijdrovende klus die u veel spierpijn zal bezorgen.

Plafond witten

Eens in de zo veel tijd is het goed om het plafond te sauzen. In woningen waar gerookt wordt zal dit vaker moeten gebeuren dan in rookvrije woningen. Vroeg of laat worden de witte plafonds gelig van kleur en dit is niet mooi. Het is dan echt tijd om het plafond te witten. U kunt hiervoor ook een professional inschakelen. U hoeft dan niet tegen de klus op te zien, maar u hoeft enkel te profiteren van het professionele eindresultaat. Ziet u dit wel zitten? Dan kunt u het plafond laten witten door de ervaren schilders van Huysman Schilderwerken.

Plafond spuiten

Het is eventueel ook mogelijk om uw plafond door ons te laten spuiten. Op de eerste plaats is spuitwerk veel voordeliger dan wanneer het witten gebeurt op traditionele wijze. Wij staan garant voor een hoogwaardig eindresultaat en kunnen u zekerheid geven over het feit dat u gaat genieten van mooi plafond dat jarenlang mooi blijft. De kwaliteit gaat niet snel verloren, omdat wij gebruik maken van moderne apparatuur en uitsluitend A-kwaliteit verven.

Als OnderhoudNL gecertificeerd schildersbedrijf kunnen wij u meer mogelijkheden bieden.

Plafont voor het schilderenPlafont na het schilderen

Houtwerk schilderen

Houtwerk schilderen is geen eenvoudige taak. Veel mensen die zelf aan de slag gaan met het schilderen van houtwerk komen tot de ontdekking dat het niet gemakkelijk is om het houtwerk een mooi egale kleur te geven. Hier komt bij dat er vaak meerdere lagen nodig zijn, waardoor het risico op strepen, druppels en andere oneffenheden groter wordt. Wilt u uw houtwerk schilderen? Dan kunt u het schilderwerk uitbesteden aan Huysman Schilderwerken. Wij realiseren altijd een optimaal resultaat voor u.

Houtwerk verven

In meerdere situaties kan het nodig zijn om houtwerk te verven. Het kan gaan om een oud pand met veel originele elementen. In veel gevallen spreken we dan over houten elementen. Het kan ook gaan om een houten lambrisering of om houten deuren in een woning of kantoorpand. Dit zijn slechts voorbeelden. Er zijn veel situaties te noemen waarin houtwerk verven gewenst is. De schilder van ons schildersbedrijf staat dan voor u klaar om het werk voor u uit te voeren.

Houtwerk spuiten

Tegenwoordig is spuitwerk natuurlijk heel populair. Spuitwerk zorgt ervoor dat de schilderwerkzaamheden sneller verlopen en dat het resultaat egaler is. Het is zeker ook mogelijk om houtwerk te spuiten. Wanneer mensen zelf aan de slag gaan met houtwerk schilderen, dan gebeurt dit in de meeste gevallen met de traditionele kwast en roller. Wij beschikken over een spuittechniek welke het mogelijk maakt om al uw houtwerk binnen zonder problemen af te werken in zijdeglans,- of hoogglansverf. Of het nu gaat om kozijnen of deuren, het wordt mooi strak met onze spuittechniek.

U kunt het spuitwerk uitbesteden om van meerdere voordelen te profiteren. Op de eerste plaats is spuitwerk veel voordeliger dan wanneer het schilderwerk gebeurt op traditionele wijze. Wij staan garant voor een hoogwaardig eindresultaat en kunnen u zekerheid geven over het feit dat u gaat genieten van mooi schilderwerk dat jarenlang mooi blijft. De kwaliteit gaat niet snel verloren, omdat wij gebruik maken van moderne apparatuur en uitsluitend A-kwaliteit verven.

Als OnderhoudNL gecertificeerd schildersbedrijf kunnen wij u meer mogelijkheden bieden.

In de hoofdzaak houden wij ons bezig met het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk voor particulieren, bedrijven en gerenommeerde aannemers. Daarnaast verzorgen wij ook restauratiewerkzaamheden aan schilderwerk.

Voor de renovatieNa de renovatie
OnderhoudNL Garantie

Wij geven garantie volgens de voorwaarden van OnderhoudNL

Onze andere diensten

Buiten dat wij binnenwerk doen, doen wij ook andere werkzaamheden, zoals hieronder weergegeven.

Buitenwerk

U kunt al uw schilderwerk met een gerust hart uitbesteden aan onze buitenschilder.

Onderhoud

U hoeft zich geen zorgen te maken om de service of de kwaliteit van de werkzaamheden.

Restauratie

Het werk kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren vakmensen binnen ons familiebedrijf.

RepairCare

RepairCare biedt een totaaloplossing voor duurzaam houtherstel en – onderhoud.

Schilderwerk op maat

Wij staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte?  Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Het duurt maar een paar seconden!