Huysman Vastgoed-onderhoud is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van schilderwerk, behangwerk, glas zetten en onderhoud.

 

 

Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze sterke eigenschappen hebben ons een onderhoud NL certificering opgeleverd. Wij zijn gevestigd in Haarlem, op een centrale locatie ten opzichte van de Randstad, waardoor wij alle projecten op een efficiënte wijze kunnen uitvoeren.  

Door de jaren heen hebben wij een aanzienlijke ervaring opgebouwd binnen diverse projecten en met verschillende materialen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons werkterrein steeds verder hebben kunnen uitbreiden en ontwikkelen, waardoor wij u nu van dienst kunnen zijn met een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden. Huysman Vastgoed-onderhoud is uw partner, van het renoveren van een monumentaal pand tot het projectmatig onderhouden van een bedrijfspand.   Met ons werkterrein hebben wij ook ons klantenbestand kunnen uitbreiden.

Tot onze klanten behoren onder meer particulieren, ondernemingen, instellingen en woningstichtingen. Wij werken met een team goed opgeleide vakmensen, die niet alleen de nodige kennis en vaardigheden in huis hebben, maar ook de nodige passie voor het werk.  

Voor meer uitgebreide en gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar de specifieke informatiepagina’s. Uiteraard zijn wij altijd bereid u te voorzien van meer informatie.