Hout herstellen met RepairCare is in veel gevallen goed mogelijk. Wel is het belangrijk dat het werkproces op de juiste wijze wordt uitgevoerd en dat houtrot op een professionele manier wordt aangepakt. Huysman Schilderwerken staat niet alleen voor u klaar wanneer u behangwerk of schilderwerk binnen of buiten verzorgd wilt hebben. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in onderhoud en reparatie. Wanneer u bij uw woning of bedrijf te maken heeft met houtrot, dan kunnen wij het hout herstellen met RepairCare. Hiervoor hebben wij een professionele RepairCare service, waarbij wij uitsluitend gebruik maken van de originele producten van dit ervaren merk, voor een maximaal resultaat.

RepairCare voor houtrot en houtherstel

RepairCare is een ervaren merk dat een compleet assortiment producten biedt voor gebruik door de meest uiteenlopende vakmensen. Het zijn dan ook zeker niet alleen de schilders die graag gebruik maken van RepairCare. Wij bieden diverse diensten waarbij wij gebruik maken van de RepairCare producten. Komen wij uw buitenschilderwerk verzorgen en zien wij kleine scheurtjes of zien we in de onderdorpels openstaande verbindingen? Dan kunnen wij het RepairCare vulmiddel gebruiken voor het verrichten van de nodige reparaties voordat wij aan de schilderklus beginnen. De RepairCare producten voor houtrot en houtherstel hebben een basis van epoxy. Dit betekent dat de producten geen water aantrekken en dit biedt grote voordelen buiten. U kunt rekenen op een hoogwaardig herstel dat er niet alleen professioneel uitziet, maar dat ook voorkomt dat de problemen verder kunnen groeien.

Houtrot groeit altijd verder wanneer het niet aangepakt wordt

Problemen met hout ontstaan vaak op den duur. Hout is dan ook een natuurproduct. De kwaliteit ligt hoog, maar het staat wel onder invloed van negatieve omstandigheden, zoals het weer. Wanneer er eenmaal houtrot ontstaat, dan is het belangrijk om het hout te herstellen met RepairCare. Waarom? Als houtrot niet wordt aangepakt en hersteld, dan geeft u het de kans om zich verder te ontwikkelen. Houtrot stopt nooit vanzelf. Het blijft verder groeien en ontwikkelen. Uiteindelijk worden de problemen zo groot, dat herstel niet meer mogelijk is. In dit geval is er enkel nog de mogelijkheid om al het houtwerk te vervangen en dit is veel duurder dan het herstellen van het hout met RepairCare. Daarom bieden wij onze professionele RepairCare service, zodat dit kan worden voorkomen.

Vertraagt een RepairCare houtherstel ons werkproces?

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten in hoeverre de extra werkzaamheden voor houtherstel met RepairCare invloed heeft op ons werkproces met betrekking tot het schilderwerk. Het spreekt voor zich dat wij iets meer tijd nodig hebben om de klus voor u te klaren. We plannen immers extra tijd in voor het uitvoeren van de reparatie met RepairCare en daarna starten wij pas aan uw buitenschilderwerk. Toch betekent dit zeker niet dat er veel vertraging ontstaat of dat wij veel langer voor u aan het werk zijn. De meest uiteenlopende houtrotreparaties worden snel en effectief aangepakt met RepairCare producten. Deze producten harden snel, waardoor we binnen korte tijd aan uw schilderwerk kunnen starten. De droogtijd bedraagt slechts 30 minuten!

Hout herstellen met RepairCare: milieuvriendelijk en duurzaam

Als er iets is waar we tegenwoordig veel mee bezig zijn, dan is het wel met een goede zorg voor de aarde. Inmiddels kunnen we allemaal zien wat de opwarming van de aarde met ons klimaat doet, en alle gevolgen voor natuur, dier en mens die daarbij horen. Het is tijd voor actie. Dat is iets waar RepairCare ook rekening mee houdt. Wanneer wij het hout herstellen met RepairCare producten, dan betekent dit dat de houtherstelwerkzaamheden milieuvriendelijk en duurzaam worden uitgevoerd. De fabrikant zorgt namelijk niet alleen voor een uitzonderlijke kwaliteit van de producten, maar zorgt er ook voor dat de producten ‘bewust’ zijn. De krachtige 2-componentenformules zin ontwikkeld met het oog op een betere toekomst voor de aarde.

Een complete service met reparatie en onderhoud

Huysman Schilderwerken vindt het belangrijk dat u altijd zeker kunt zijn van een perfect resultaat van onze dienstverlening. Juist daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in reparatie en onderhoud. Wanneer wij uw schilderwerk komen verzorgen, en wij constateren een probleem – zoals houtrot, dan zijn wij in staat om het probleem direct voor u te verhelpen voordat wij uw schilderwerk uitvoeren. Gewoon over houtrot heen schilderen lost het probleem namelijk niet op. Integendeel. Houtrot krijgt onder het schilderwerk de kans om door te ontwikkelen, waardoor de problemen enkel groter worden. Met onze RepairCare service kunnen wij dit altijd voorkomen voor u.

Een offerte voor onze RepairCare service en schilderwerk

Wilt u uw buitenschilderwerk door ons laten uitvoeren en is het noodzakelijk om eerst hout te herstellen? Wij beoordelen de situatie graag en kunnen u op basis daarvan optimaal van dienst zijn. Het kan ook zijn dat u niet weet dat het hout beschadigd is. Constateren wij dit ter plaatse? Dan informeren en adviseren wij u over de mogelijkheden. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze graag op korte termijn voor u op. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie en advies? Neem dan gerust contact met ons op.