•  

     

    Garanties

  1. 1Binnenwerk

Buitenwerk

Onderhoud

Wij streven ernaar aan alle vraag op het gebied van bouwkundig onderhoud te voldoen. Bij het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden houden wij het hoofddoel altijd voor ogen; het verlengen van de economische levensduur, zowel op bouwkundig als op esthetisch vlak.

 

 

De basis, en het doel, van onze werkzaamheden op het gebied van onderhoud is het beheersen van de onderhoudskosten. Met goed onderhoud willen wij voorkomen dat u voor onaangename verassingen komt te staan. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er altijd een inventarisatie uitgevoerd, waarna deze het uitgangspunt vormt voor het plan van aanpak.

Kwaliteitsbewaking van de diverse ingeschakelde disciplines is een voortdurende factor binnen de werkzaamheden. Dit betekent voor u dat wij u alle zorgen en verantwoordelijkheid uit handen nemen. Zo maken wij een uitstekende combinatie tussen continue kwaliteitsbewaking en een efficiënte werkwijze.

Wij kijken verder dan vandaag en houden bij alle werkzaamheden rekening met de toekomst. Wij houden rekening met de eisen die later worden gesteld aan het gebouw tijdens de werkzaamheden van nu, zodat de functionaliteit van het pand altijd gewaarborgd blijft.

Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met uitstekend schilderwerk, zowel binnen als buiten, maar hebben ook enkele andere diensten opgenomen in ons complete aanbod. U kunt bij ons terecht voor:

  • Buitenschilderwerk met 2 jaar garantie
  • Binnenschilderwerk met 4 jaar garantie
  • Behangwerk en glasreparaties
  • Kleine houtreparaties met het Repair-Care systeem
  • Een onderhoudsplan voor buitenschilderwerk, voor 4 of 10 jaar